ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ 20ΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΕΑΠΕΚ


Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Κύπρου (ΣΕΑΠΕΚ) πραγματοποίησε τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024, την 20ή Ετήσια Γενική Συνέλευση του στα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) στη Λευκωσία.

Κατά το τελετουργικό μέρος της συνέλευσης, απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό η Δρ. Χριστίνα Καράπιττα, Ανώτερη Λειτουργός Βιομηχανικών Εφαρμογών της Υπηρεσίας Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ), εκ μέρους του κ. Χαράλαμπου Ρούσου, Διευθυντή Υπηρεσίας Ενέργειας, ο κ. Πέτρος Μηνάς, Διευθυντής Διαχειριστή Συστήματος Διανομής, και ο Δρ. Δημήτρης Ευαγόρου, Μηχανικός Ενέργειας της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), εκ μέρους του Δρ. Ανδρέα Πουλλικκά, Προέδρου ΡΑΕΚ.

Στο τελετουργικό και καταστατικό μέρος της γενικής συνέλευσης παρουσιάστηκαν εκτενώς οι δράσεις και οι θέσεις/εισηγήσεις του συνδέσμου, και συζητήθηκαν τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Επίσης, στο καταστατικό μέρος της γενικής συνέλευσης παρουσιάστηκε ο απολογισμός της χρονιάς.