ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ 19ΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ, ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ & ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΕΑΠΕΚ


Ο Συνδέσμου Εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Κύπρου (ΣΕΑΠΕΚ) πραγματοποίησε την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 τη 19η Ετήσια Γενική, Εκλογική και Καταστατική Συνέλευση του, στα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) στη Λευκωσία.

Κατά το Τελετουργικό Μέρος της Συνέλευσης απεύθυνε χαιρετισμό ο κύριος Χαράλαμπος Ρούσος, Διευθυντής Υπηρεσίας Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, ο κύριος Πέτρος Μηνά, Αναπληρωτής Διευθυντής Διαχειριστή Συστήματος Διανομής (ΔΣΔ) και ο Δρ. Δημήτρης Ευαγόρου, Μηχανικός Ενέργειας Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) εκ μέρους του Δρ. Ανδρέα Πουλλικκά, Προέδρου ΡΑΕΚ.

Στο τελετουργικό και καταστατικό μέρος της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκαν εκτενώς οι δράσεις και θέσεις/εισηγήσεις του Συνδέσμου και συζητήθηκαν τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Επίσης στο Καταστατικό Μέρος της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκε ο απολογισμός της χρονιάς και ψηφίστηκαν σχετικές Καταστατικές Αλλαγές.

Τέλος, πραγματοποιήθηκαν εκλογές όπου αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη διετία, το οποίο ακολούθως καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Αξίωμα

Ονοματεπώνυμο

Εταιρεία

Πρόεδρος

Φάνος Καραντώνης

M.G.F.K. Energy Ltd

Αντιπρόεδρος         

Χαράλαμπος Κυριάκου

Green Energy Group Ltd

Γραμματέας

Μαρία Ήρωα

Semesco Company Ltd

Ταμίας

Μαρία Πούλλου

Petrolina Solar Ltd

Μέλος

Χρήστος Ιωάννου

Ioannou Alternative Energy Ltd

Μέλος

Γιώργος Ανδρέου

Ergo Home Energy Ltd                   

Μέλος

Μάριος Ευθυμίου

Powerslave Energy Ltd

Μέλος

Νεόφυστος Τσιγαρίδης        

Tsigarides Electrical Co. Ltd          

Μέλος

Ελένη Σταυρινίδου

GESOLAR Cyprus Ltd